Uusi vuosi, vanhat kujeet. Niin se vaan kuulkaa on.

Vuosi sitten tein uuden vuoden lupauksen, lupasin laihduttaa. Lupasin myös pitää nettipäiväkirjaa. Ja kuinkas sitten kävikään? Molemmat lupaukset menivät penkin alle. Päiväkirjaan kirjoitettu muutama hassu postaus, pari typerää meemiä tai testiä. Ja laihdutus? Joo-o. Se meni vielä enemmän penkin alle. Kilot ovat tallessa vyötäröllä, 'korkoakin' kasvaneet.

NYT paino tippuu, vaihtoehtoa ei ole. Täältä inspiraation saaneena, kaikki nettiin.

Myönnän toki sen, ettei minun tarvitse pudottaa pariakymmentä kiloa, vain kahdeksan. Tuntuu sekin olevan työn ja tuskan takana. Vaan kesällä ollaan bikinikunnossa. Voe pojat, joo!

Kävin Tohtori.fi:n laihdutusklinikalla ja tuomio oli 'musertava':

Painoindeksini on 25.6 ja se tarkoittaa sitä, että olen lievästi ylipainoinen. Omena-päärynä-indeksini on 0.81 ja vyötäröni ympärysmitan perusteella lihavuuteen liittyvien sairauksien riski on lievästi kohonnut. Lisäksi liikun aivan liian vähän. Koska olen kaikki muut indeksit jo paljastanut, niin laitettakoon kilotkin sitten tähän: 68. Okei. Laihtudusklinikan tuomio oli, että minulla on liikapainoa vaivaiset 1,8 kg. Olen kuitenkin viimeisten 5 vuoden aikana lihonut 10 kiloa, garderobin joutuu jatkuvasti päivittämään uusilla, SUUREMMILLA vaatteilla. Se ei naisen itsetuntoa kohota. Ehei. Ja ennen kuin on myöhäistä: PAINO TIPPUU. Perkele. (Anteeksi).

Lisään myös yhden kategorian: Realiteetit. Sen alle kirjaan edistymiseni painon pudotuksessa ja liikunta'pisteet'. Loin seuraavat kategoriat:

Kevyt liikunta (esim. kävelylenkki): 1p

Hieman raskaampi suoritus (kevyt hiki tai hengästyminen): 2p

Raskas suoritus (esim. aerobic - hiki virtaa): 3p

Ja miksiköhän tässä nyt vaihtui yhtäkkiä fontti?